ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нехай дитинство буде яскравим, захоплюючим, сповненим любові, ласки та добра!

Дата: 03.06.2024 18:24
Кількість переглядів: 53

Дитинство – найпрекрасніша мить  нашого життя, це пора сподівань та здійснення мрій. Піклування  про підростаюче покоління, його майбутнє – головний обов’язок батьків.

У перші дні літа увага всієї міжнародної спільноти прикута до  дотримання прав неповнолітніх, особливо тих, які залишилися без батьківського піклування. Виховання дітей в прийомних сім'ях та дитячих будинках сімейного типу є однією із пріоритетних форм виховання та захисту прав підростаючого покоління.

Сьогодні, відповідно до наказу Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий, спільно із начальником служби у справах дітей РВА Віталієм Поліщуком та фахівцями служби завідали до діток, які виховуються в прийомних сім’ях та дитячих будинках сімейного типу в Шпиківській, Брацлавській та Вапнярській громадах.

Посадовці привітали дітей та батьків-вихователів з Міжнародним днем захисту дітей.  Побажали родинам  миру, міцного здоров’я, щастя, добра та сімейного затишку та залишили гостинці.

Гості пересвідчились, що кожна дитина росте в гарній та дружній сім’ї. Батьками створено достойні умови для повноцінного розвитку і навчання юних українців.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь