ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Вінниччину з робочим візитом відвідала Голова Державної казначейської служби України Тетяна Слюз

Дата: 04.06.2024 15:08
Кількість переглядів: 44

Начальник ОВА Сергій Борзов зустрівся з Головою Державної казначейської служби України Тетяною Слюз, яка перебувала з робочим візитом на Вінниччині.Начальник ОВА Сергій Борзов та учасники зустрічі

Під час зустрічі обговорили питання взаємодії органів Казначейства з органами державної влади та місцевого самоврядування щодо забезпечення бюджетного процесу, особливості опрацювання Порядку виконання повноважень Державною казначейською службою в умовах воєнного стану, фінансування невідкладних видатків, дотримання черговості проведення платежів з урахуванням ресурсної забезпеченості.

Також окреслили коло питань, які потребують вирішення на рівні Казначейства задля удосконалення процесів казначейського обслуговування бюджетних коштів.

Сергій Борзов висловив вдячність казначейській спільноті за безперебійне забезпечення розрахунків та платежів на національну безпеку і оборону. Зокрема за здійснення соціальних виплат, контроль за використанням державних коштів.

У свою чергу, Тетяна Слюз наголосила на важливості взаємодії органів Казначейства із представниками влади на місцях та першочерговості фінансування видатків, пов’язаних із обороноздатністю держави.

Разом з тим, сторони акцентували увагу на питанні ефективного використання системи дистанційного обслуговування «Клієнт Казначейства – Казначейство» та шляхи удосконалення роботи в системі «Є-Казна» при опрацюванні платіжних інструкцій.

Зокрема, обговорили необхідність підвищення контролю при перерахуванні субвенцій державному бюджету органами місцевого самоврядування.

"Разом здолаємо усі виклики", - резюмував очільник області.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь