ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти – майбутнє нашої країни

Дата: 05.06.2024 08:15
Кількість переглядів: 58

Сім'я і дитина - це споконвічні цінності, які сповідує український народ, будуючи свою державність та розвиваючи власну культуру.

Захист прав дітей, особливо дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей, що опинились в складних життєвих обставинах – це одне із важливих пріоритетних завдань соціальної сфери. Важливо, щоб кожна дитина виховувалась в сім'ї, відчувала батьківське тепло та любов.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із заступником Сергієм Чепернатим та працівниками служби у справах дітей районної військової адміністрації, відповідно до наказу Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова, відвідали прийомні сім’ї та дитячі будинки сімейного типу в Крижопільській, Городківській і Студенянській громадах. Посадовці завідали до семи родин даних категорій, в яких виховується 32 дитини. Привітали хлопчиків та дівчаток з Міжнародним днем захисту дітей, поцікавились, як вони закінчують навчальних процес, як планують провести літні канікули. Кожній родині вручили кошики із смаколиками: печиво, фрукти, бісквіти, шоколадні батончики, згущене молоко тощо.

В ході візитів до родин, очільник району Олександр Гаврилюк детально обговорив з батьками-вихователями питання пов’язані з навчально-виховним процесом, збереження здоров’я дітей та питання оздоровлення під час канікулярного періоду. У підсумку декілька родин відправляють дітей в оздоровчі табори в межах України.

Фахівці служби у справах дітей відмітили, що в даних сім’ях створений здоровий емоційний та психологічний мікроклімат для всебічного розвитку прийомних дітей та дітей-вихованців. Діти та батьки мають доброзичливі та родинні стосунки.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь