ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«Матері-героїні»  -  шана і подяка

Дата: 05.06.2024 16:00
Кількість переглядів: 62

Ще одна багатодітна сім’я в Томашпільській громаді отримала почесне звання. Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Сергієм Чепернатим та селищним головою Валерієм Немировським вручили нагрудний знак «Мати героїня», жительці села Яланець, яка народила та виховала п’ятеро дітей.

За материнську самовідданість, зразкове виховання дітей, забезпечення умов для їх всебічного розвитку, відповідно  до Указу Президента України від 29 січня 2024 року  № 33/2024, Матросовій Ользі Анатоліївні присвоєно  почесне звання "Мати-героїня".

Почесне звання «Мати-героїня» є свідченням високої поваги та вдячності держави за невтомну працю жінок, які виховують дітей в дусі патріотизму та моральних цінностей. Нехай їхній приклад надихає багатьох інших на великі справи та самовіддану любов до своїх дітей.

“Щиро дякую Вам за те, що створили таку велику сім’ю, виховуєте та всебічно розвиваєте своїх дітей. Ця нагорода — це відзнака того, яку силу Ви вкладаєте у дітей і свої родини. Ви даруєте найцінніше – життя”, — відзначив Олександр Гаврилюк.

Бажаємо багатодітній родині мирного неба, здоров’я, родинного затишку та сімейного благополуччя.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь