ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Вапнярській громаді здійснено виїзний прийом громадян

Дата: 05.06.2024 16:52
Кількість переглядів: 58

Традиційно, щосереди, у  територіальних громадах району здійснюються виїзні прийоми громадян.

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк працював у Вапнярській громаді.

Зустрівшись із селищним головою Олександром Горенюком, обговорили питання підтримки та узгодження графіку подальших робіт з облаштування фортифікаційних споруд та підвищення обороноздатності району. Дане питання є одним із пріоритетних та перебуває на особливому контролі Начальника обласної військової адміністрації Сергія Борзова. Під час діалогу, очільник району подякував в особі селищного голови усім жителям громади, які брали безпосередню участь в даному напрямку роботи.

Також під час візиту в громаду, Олександр Гаврилюк познайомився із редактором незалежного суспільно-політичного видання Вапнярської громади «Голос Вапнярки» Олексієм Архірєєвим.

Посадовець вислухав редактора, який поінформував про особливості та перспективні плани розвитку видання. Під час діалогу було порушено питань життєдіяльності громади, зокрема: задовільного стану пішохідних переходів дорожньої артерії Р-08 та щоденного ризику жителів, особливо дітей, незадовільного стану частини дорожнього покриття. Що вже спричинило ряд аварійних ситуацій. У свою чергу, селищний голова повідомив, що від Вапнярської селищної ради за останній період, було направлено низку звернень до відповідної автодорожньої служби. Сподіваємось реакція буде.  

Не залишили поза увагою питання прозорості місцевої влади, в частині організації прямих трансляцій сесійних засідань, постійних комісій тощо. Також присутні домовились про реєстрацію незалежного суспільно-політичного видання Вапнярської громади «Голос Вапнярки» на теренах громади з патріотичних міркувань.

Окрім цього, в рамках виїзного прийому, очільник району та селищний голова обговорили питання продовження підтримки родин Захисників та Захисниць, родин загиблих Героїв, оздоровлення та дозвілля їх дітей, зайнятість гуртковою роботою під час канікулярного періоду.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь