ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Підтримка родин наших Захисників, які віддали життя за незалежність України – наш святий обов’язок

Дата: 06.06.2024 15:12
Кількість переглядів: 70

В часи, коли війна забирає найкращих синів і доньок України, наш обов'язок - підтримати тих, хто залишився без своїх найрідніших.

Пам'ять про полеглих Героїв живе в серцях кожного українця. Ми завжди пам'ятатимемо їх подвиг та робитимемо все можливе, аби підтримати родини, які понесли найважчу втрату.
Родини Героїв ніколи не повинні відчути, що вони залишаться сам на сам зі своїми проблемами.

Сьогодні, за ініціативи та сприяння 59 окремої мотопіхотної бригади імені Якова Гандзюка, до Міжнародного дня захисту дітей, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Сергієм Чепернатим та начальником управління соціального захисту населення Миколою Богачем вручили 22 подарунки у вигляді пакету з солодощами дітям віком від 0 до 11 років сім’ям загиблих Захисників України, які проходили службу у 59 ОМПБр.

Крім цього, в рамках проведення соціальної роботи з сім’ями Загиблих, 59 ОМПБр спільно з Департаментом соціальної та молодіжної політики ОВА, управлінням соціального захисту населення та органами місцевого самоврядування організували екскурсію в Кам’янець-Подільський для неповнолітніх дітей загиблих Захисників України віком від 10 років.

Підтримка родин полеглих Захисників і Захисниць України – першочергове завдання влади. Наш обов’язок бути поруч із цими людьми та дбати про них. Їх найрідніші віддали найдорожче – життя. Вони захистили нас, тепер ми будемо захищати їхніх рідних.
 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь