ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Провели чергове засідання оперативного штабу

Дата: 06.06.2024 15:36
Кількість переглядів: 58

6 червня начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів засідання оперативного штабу. В засіданні взяли участь голови територіальних громад, члени оперативного штабу, керівники силового блоку Тульчинського району.

Відповідно до наказу Начальника Вінницької обласної військової адміністрації Сергія Борзова, з метою гарантованого доукомплектування Збройних сил України та інших військових формувань мобілізаційними ресурсами, Тульчинською районної військовою адміністрацією прийнято відповідний документ, яким визначено комплекс заходів з проведення на території району призову громадян на військову службу під час мобілізації на особливий період і вилучення техніки національної економіки.

На засіданні оперативного штабу, головам територіальних громад  було доведено завдання щодо оповіщення військовозобов’язаних, доставки оповіщених осіб до відповідних відділів Тульчинського РТЦК та СП, а керівникам підприємств незалежно від форм власності  акцентовано на забезпеченні обслуговування визначеної техніки та поставки її на збірні пункти в кількості та строки відповідно до визначених завдань. Фахівці відділу Тульчинського РТЦК та СП надали роз’яснення щодо нововведень в законодавстві про мобілізацію.

 Окрему увагу присутніх було зосереджено на питанні продовження заходів щодо будівництва інженерних споруд вздовж лінії державного кордону в межах Тульчинського району.

«Продовжуємо працювати над посиленням обороноздатності України, укріпленням кордонів нашої держави. Наш район межує з невизнаним Придністров'ям. Наше завдання, щоб робота із будівництва фортифікаційних споруд не припинялась. Вкотре наголошую на важливості даного питання та виконанні поставлених завдань у визначені строки», - підкреслив очільник району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь