ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчинському районі відбулись планові навчання з питань організації та ведення військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів

Дата: 06.06.2024 15:45
Кількість переглядів: 48

18 травня поточного року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо окремих питань проходження військової служби, мобілізації та військового обліку».

Сьогодні, працівниками Тульчинського РТЦК та СП, для відповідальних представників з ведення військового обліку виконавчих органів міської, селищних та сільських  рад, військовослужбовців та працівників ЗСУ було проведено інструкторсько-методичні заняття.

Відкрив заняття заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий.

Начальник відділення військового обліку та бронювання солдатів і сержантів запасу Тульчинського РТЦК та СП, майор Павло Лукіянов довів законодавчі зміни у сфері оборони, мобілізаційної підготовки та мобілізації, організації військового обліку призовників, військовозобов’язаних та резервістів.

Присутнім було доведено наказ начальника районної військової адміністрації, яким затверджено перелік уповноважених осіб, які входять до складу груп оповіщення резервістів та військовозобов’язаних. До його складу ввійшли представники з дев’яти територіальних громад району, Тульчинського РТЦК та СП, Тульчинського районного відділу поліції ГУНП у Вінницькій області, 24 прикордонного загону імені Героя України старшого лейтенанта Вячеслава Семенова Державної прикордонної служби України.

Головний спеціаліст з питань мобілізаційної роботи апарату РВА Микола Лазарук поінформував присутніх про мобілізаційні завдання для підприємств, установ, організацій та про  порядок бронювання військовозобов’язаних працівників.

У підсумку, майор Павло Лукіянов та старший лейтенант Вадим Пилявець відповіли на всі питання слухачів заняття, обговорили проблемні питання, які виникали в ході роботи.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь