ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

16 червня – День батька

Дата: 16.06.2024 09:22
Кількість переглядів: 129

Бути хорошим батьком – найвідповідальніша і найпотрібніша робота в житті, а ще – і велике щастя. Цю істину підтвердять усі чоловіки, які пізнали у своєму житті радість батьківства.

Стати прикладом для сина і добрим чарівником для доньки. Бути опорою, мудрим порадником, допомогти пройти складні моменти життя, навчити, захистити, пояснити та зробити все це з любов'ю і терпінням – таке може тільки тато.

День батька – це свято, в яке хочеться нагадати, що батько споконвіку і до нинішнього часу був і залишається главою сім'ї.

Нині, вкотре хочеться висловити слова привітань та вдячності нашим батькам. Уклінно подякувати за все, що ми маємо у житті.

Триває повномасштабна війна війни… І багато наших татусів зараз продовжують тримати стрій на захист рідної Батьківщини. На жаль, хтось сьогодні не зможе, промовляючи слова вітання та любові, обійняти свого татуся, адже він далеко… А в когось татко вже ніколи не сяде поруч, не пригорне, не мовить свого батьківського слова… Ми схиляємо голови за подвиги усіх татусів, хто за майбутнє своїх дітей віддав своє життя.

Дорогі татусі Тульчинщини!

Я вітаю кожного з вас з цим чудовим чоловічим святом – Днем батька! Дякую кожному з вас за підтримку, увагу і любов, яку ви даруєте своїм рідним. Бажаю бути надійним прикладом для своїх дітей. Нехай у ваших родинах панує злагода, оселі повняться достатком, а всі теплі слова і побажання, які ви почуєте у цей день, додають сил і душевного спокою.

Зичу  благополуччя, міцного здоров’я, світлих надій,  мирного неба та Перемоги усім нам!

 

Зі святом,

начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь