ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Піщанській громаді відбувся виїзний прийом

Дата: 20.06.2024 16:20
Кількість переглядів: 29

Проведення виїзних прийомів громадян – це важливий інструмент налагодження ефективної комунікації влади з людьми. Такі зустрічі дають можливість жителям безпосередньо звернутися до керівництва району з актуальними проблемами та отримати кваліфіковану відповідь.

Олександр Гаврилюк провів виїзний прийом у Піщанській громаді. 19 червня на прийом завітали мешканці громади з питаннями, які їх турбували.

Так, посадовець вислухав подружжя Рекул з селища Піщанка.  Жителі звернулись з наболілою проблемою, а саме щодо роботи  каналізації  одного із житлових  будинків, яка тече їм на город. Громадяни неодноразову звертатись до місцевої влади, але питання досі не вирішено. Також було заслухано доповідь директора КП "ПІЩАНКА-ВОДОКАНАЛ"  Карауша Ігоря Миколайовича щодо порушеного питання. Начальник районної військової адміністрації запевнив подружжя Рекул, що Тульчинська районна військова адміністрація звернеться з відповідним листом до Державної екологічної інспекції у Вінницькій області за роз’ясненням та можливими шляхами вирішення проблемного питання. З даного питання було дано доручено відповідним відповідальним особам щодо вивчення звернення та вжиття  заходів для вирішення проблеми по суті.

Також було опрацьовано звернення місцевої жительки, яка є власником земельного паю. Громадянку турбувало те, що на її земельній ділянці будуються фортифікаційні споруди. Очільник району погодився, що питання болюче та  потребує вирішення на державному рівні. Так, районною військовою адміністрацією було направлено лист-звернення до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України, Народних депутатів України Лариси Білозір та Геннадія Вацака  щодо надання роз’яснень.

Під час розмови із директором КП "ПІЩАНКА-ВОДОКАНАЛ"  Ігорем Караушом та Гонорівським старостою Петром Жуком було обговорення питання мобілізації. Олександр Гаврилюк роз’яснив посадовцям Постанову Кабінету Міністрів України від 5 червня 2024 р. № 650 «Деякі питання бронювання військовозобов’язаних під час воєнного стану».

На завершення виїзного прийому, начальник районної військової адміністрації наголосив на посиленні соціальної  підтримки особливих категорій громадян, зокрема родин наших Захисників, внутрішньо переміщених сімей та родинах полеглих Героїв. Та подякував жителям громади в особі голови ТГ за посильну допомогу з питання підвищення обороноздатності  як район зокрема ,так і Вінниччини загалом.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь