ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулась 48 сесія Студенянської сільської ради 8 скликання

Дата: 21.06.2024 09:12
Кількість переглядів: 63

20 червня відбулась 48 сесія 8 скликання Студенянської сільської ради. В роботі якої взяв участь заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій. До порядку денного було включено 19 питань. Всі вони попередньо обговорювалися на засіданнях постійних комісій.

Під час сесії депутати розглянули низку важливих питань, які стосуються життєдіяльності громади.

Серед земельних:

- про затвердження технічної документації із землеустрою щодо  встановлення(відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та надання у спільну часткову власність земельної ділянки для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських  будівель і споруд (присадибна ділянка);

- про затвердження проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж територій природно-заповідного фонду та іншого природоохоронного призначення, оздоровчого, рекреаційного, історико-культурного, лісогосподарського призначення, земель водного фонду та водоохоронних зон, обмежень у використанні земель та їх режимоутворюючих об’єктів – ландшафтного заказника місцевого значення  «Вище школи».

Також депутати підтримали питання віднесення земельних ділянок до самозаліснених та укладення додаткової угоди до договору оренди землі.

Позитивний відгук було одержано по питаннях перейменування вулиць і провулків населених пунктів Студенянської сільської територіальної громади.

Не знайшли компромісу під час голосування та не підтримали питання освіти щодо реорганізації комунальних закладів Трибусівської,  Болганської, Гонорівської, Кукулянської,  Трибусівської,  Болганської гімназій шляхом приєднання до Студенянського ліцею.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь