ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Медаллю «Захиснику Вітчизни» та відзнакою «За оборону України»  нагороджено Олійника Миколу Валерійовича – посмертно

Дата: 21.06.2024 15:52
Кількість переглядів: 53

Жодні слова й нагороди не повернуть рідним найдорожчих їм людей, та наш обов’язок – берегти пам’ять про наших Воїнів Світла.

У нерівних боях з цинічними та підлими російськими окупантами українські оборонці демонструють особливу відвагу і самопожертву. Їхні подвиги заслуговують найвищих державних відзнак як при житті, так і посмертно.

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне та бездоганне служіння Українському народові, відповідно до Указів  Президента України Володимира Зеленського, посмертно  медаллю “Захиснику Вітчизни”  та відзнакою «За оборону України»  нагороджений рядовий поліції ОЛІЙНИК Микола Валерійович.

Сьогодні, Начальник обласної військової адміністрації Сергій Борзов та начальник поліції Вінницької області Юрій Пархоменко, спільно із заступником начальника ДПОП ОШБ НПУ «Лють» Вячеславом Вусінським вручили державні нагороди матері та сестрі загиблого Героя.

Вручаючи  Ніні Петрівні державні  відзнаки, посадовці зазначили, що жодні слова й нагороди не повернуть матері сина, але наш обов’язок – берегти пам’ять і розповідати про мужність наших Героїв.

Олійник Микола Валерійович, народився 24 червня 1994 року в селі Велика Вулига Шпиківської громади. Під час повномасштабного вторгнення став на захист Батьківщини. Був рядовим поліції поліцейського взводу №2 роти № 1 батальйону № 1 полку управління поліції особливого призначення № 2 (штурмовий полк «Цунамі») Департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють».  

Загинув наш Воїн 6 жовтня 2023 року в районі міста Бахмут Донецької області.

Всі, хто нині вже в Небесному Війську, навічно залишаться у пам’яті і серцях вдячних українців. Завдяки таким хлопцям – сміливим, відважним та нескореним – наша Україна була, є та буде!

Героям Слава!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь