ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Загинув в ім’я України!

Дата: 24.06.2024 22:15
Кількість переглядів: 71

Вісімсот п’ятдесят два дні опору та протистояння, гідної відсічі. Сили оборони України стримують наступальну операцію ворога. Проте, ціна цього опору – життя оборонців України.

Важко приймати смерть наших захисників. Ще важче знайти слова втіхи і підтримки для рідних і близьких. Це невимовний біль та втрата, яку не пробачимо окупанту і ніколи не забудемо.

Легіони небесного війська поповнив наш земляк Грель Сергій Васильович, 25 серпня 1995 року народження, житель с.Копіївка Тульчинської громади.

Солдат Грель Сергій Васильович служив водієм-електриком 3 відділення безпілотних авіаційних комплексів взводу безпілотних авіаційних комплексів розвідувальної роти.

22 червня 2024 року під час виконання бойового завдання із захисту Батьківщини, внаслідок ворожого артилерійського обстрілу поблизу околиць села Василівка Чугуївського району Харківської області наш Герой-захисник загинув.

Коротким, світлим, але героїчним було життя Сергія Васильовича. Він до останнього подиху разом з побратимами боровся за те, щоб Україна залишилася вільною і єдиною. Вірив у Перемогу України та до останнього свого подиху робив все для її наближення.

Тульчинська районна державна адміністрація розділяє горе та непоправну втрату родини, разом з вами схиляємо голови у глибокій скорботі.

Чекатимемо живим коридором, на колінах та з квітами на малій Батьківщині щоб провести до місця вічного спочинку нашого Героя-земляка.

Вічна слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь