ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині відкрили Центр денного догляду з Майстернею зайнятості для людей з інвалідністю

Дата: 27.06.2024 10:27
Кількість переглядів: 50

У Вапнярській територіальній громаді відбулося відкриття Центру денного догляду з Майстернею зайнятості для людей з інвалідністю.учасники заходу

Захід здійснили в рамках грантового проєкту «Центр денного догляду», який фінансово підтримують фонди ACTED та Global Affairs Canada в межах програми «Забезпечення розширення економічних прав і можливостей жінок для відновлення та розвитку» (SEED).

Як повідомила директорка Департаменту соціальної і молодіжної політики обласної військової адміністрації Світлана Ярмоленко, протягом п’яти місяців Асоціація «Відкриті серця» за кошти гранту провела ремонтні роботи  в частині власних приміщень площею 115,8 кв. м.

Там забезпечено безбар’єрне середовище. Спільними зусиллями обладнано навчальну кухню, свічкову майстерню, простір для миловаріння, майстерню для роботи з тканиною, туалетні кімнати, роздягальню.

«Після відкриття Центру проєкт ще буде тривати 10 місяців, надаючи послуги денного догляду та соціально-трудової адаптації мешканцям Вапнярської територіальної громади, котрі мають інвалідність і потребують сторонньої допомоги». - зазначила посадовиця.

Додамо, що Асоціація буде масштабувати результати проєкту, аби активізувати громади щодо створення соціальних послуг на місцях.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь