ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Томашпільській громаді відбувся виїзний прийом

Дата: 27.06.2024 15:04
Кількість переглядів: 43

Сьогодні, в рамках виїзного прийому громадян, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Сергієм Чепернатим, працювали в Томашпільській громаді.

Зустрівшись із селищним головою Валерієм Немировським,  обговорили важливі питання громади.

Посадовці,  від імені керівництва обласної військової адміністрації та обласної Ради,  вручили Почесну грамоту Сауляку Сергію Петровичу, голові фермерського господарства «Відродження» с.Стіна – за сумлінну працю, особистий внесок у розвиток сільського господарства, вирішення питань продовольчої безпеки та з нагоди Дня фермера. 

Очільник району зустрівся з головним спеціалістом відділу освіти, спорту, культури та туризму Томашпільської селищної ради Григорієм Слободяном. Григорій Вікторович є багаторазовим переможцем та призером Міжнародних, Всеукраїнських змагань з легкої атлетики (біг на різні дистанції), багаторазовим чемпіоном обласних змагань з гирьового спорту, член національної збірної України серед ветеранів. Начальник РВА щиро привітав спортсмена, подякував за вагомий особистий внесок у справу становлення українського легкоатлетичного та гирьового спорту, популяризацію здорового способу життя серед учнівської та студентської молоді і вручив грамоту Тульчинської районної військової адміністрації.

Посадовці зустрілись з отцем Станіславом та завітали на свято випускного. Привітали вихованців дитячого садочка «У Матусі», який діє при Томашпільському католицькому костелі Матері Божої з гори Кармель. Олександр Анатолійович побажав діткам безтурботного дитинства, Божої опіки, мирного неба над головою.

Під час  виїзного прийому керівництво району та громади оглянули облаштування укриття під селищною радою, в рамках реалізації грантового проєкту на загальну суму понад 900 тис.грн.

Обговорили кроки підтримки родин наших воїнів-героїв, питання оздоровчої кампанії.

Олександр Гаврилюк подякував громаді, в особі голови, за допомогу у спільній справі-роботі з підвищення обороноздатності району.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь