ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Олександр Гаврилюк взяв участь в роботі 47 сесії Крижопільської селищної ради

Дата: 28.06.2024 16:25
Кількість переглядів: 80

Сьогодні під головуванням селищного голови Володимира Василишена відбулась 47 сесія Крижопільської селищної ради. Участь в роботі сесії взяв начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

Очільник району привітав присутніх із Днем Конституції. Побажав миру, злагоди, процвітання та єдності.

«Ми боремося за ради вільного майбутнього, за можливість жити, як описує наш Основний Закон. Україна починається з кожного з нас і ми усвідомлюємо свою роль на шляху до вільної європейської держави, саме тому продовжуємо боротьбу за свою незалежність, право вільно робити свій вибір, самим будувати своє майбутнє!», - сказав Олександр Гаврилюк у вітальному слові.

Також від імені Міністерства аграрної політики та продовольства України вручив вітальний лист голові ФГ «Гуменний О.М.» Олександру Гуменному з нагоди Дня фермера. Подякував керівнику фермерського господарства за невтомну працю на українській ниві.

Окремо начальник районної військової адміністрації зупинився на питанню обороноздатності та укріплення кордону.

«Триває повномасштабне вторгнення. Усім вам відомо, що питання обороноздатності є пріоритетним. Наша область та Тульчинський район межують з Придністров’ям. Тому будівництву фортифікаційних споруд приділяється належно увага з боку держави та керівництва області. Перед нами стоять чіткі завдання і строки виконання. Дякую депутатському корпусу за прийняті рішень з підтримки обороноздатності, селищному голові в організації робочої сили на будівництво фортифікаційних споруд. В єдності наша сила. Разом до Перемоги!», - сказав Олександр Гаврилюк.

Ушанувавши пам’ять загиблих в російсько-українській війні, депутати перейшли до розгляду порядку денного.

Депутати підтримали внесення змін до рішень та Програм, які затверджено на попередніх сесіях. Було прийнято рішення про затвердження структури ЗДО у новій редакції.

Також було опрацьовано низку земельних питань із затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та безоплатну передачу земельної ділянки у власність. Прийняті рішення щодо поновлення або припинення права оренди земельної ділянки та розірвання договору оренди землі тощо.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь