ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Зміцнюємо партнерства заради спільної мети: Тульчинщина посилює співпрацю із Червоним Хрестом

Дата: 04.07.2024 20:28
Кількість переглядів: 39

За дорученням очільника району Олександра Гаврилюка, сьогодні,  заступник  начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий провів робочу зустріч з Міжрегіональним фахівцем з розвитку організацій і волонтерства Департаменту організаційного розвитку Національного Комітету Червоного Хреста України Мариною Окаєвич, фахівцем з розвитку волонтерства і молоді Вінницької області ТЧХУ Юлією  Скакальською та Фахівцем з розвитку організацій Вінницької області ТЧХУ Оленою Орловською.

До обговорення долучились в.о. голови Тульчинської районної організації ТЧХУ Тетяна Очеретна та працівник районної організації ТЧХУ Олександр Камінський.

Присутніми обговорювались питання співпраці в напрямку підтримки родин загиблих Захисників та Захисниць, організації ментальної реабілітації ветеранів війни, підтримки внутрішньо переміщених осіб та реалізації низки нових соціальних проєктів підтримки соціально-вразливих категорій. Посадовцями було окреслено коло проблемних питань, які потрібно першочергово  вирішувати для системної роботи районного відділення Червоного Хреста України в усіх дев'яти громадах району.

Сергій Чепернатий подякував представникам організації за надану допомогу з початку повномасштабного вторгнення. Посадовець підкреслив, що завдяки ТЧХУ було оперативно відредаговано на надано організацією плече допомоги у скрутний час. Заступник начальника РВА зауважив, що районна військова адміністрації і надалі буде комунікувати  з Червоним Хрестом, адже допомога населенню один із пріоритетів влади.

 В свою чергу Марина Окаєвич подякувала керівництву району в особі Сергія Чепернатого за підтримку та наданні допомоги у вирішенні організаційних питань роботи районного відділення Червоного Хреста, висловивши сподівання щодо майбутньої співпраці.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь