ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада з керівниками територіальних управлінь, відділів та служб району  

Дата: 05.07.2024 12:09
Кількість переглядів: 40

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів оперативну нараду з керівниками територіальних управлінь, відділів та служб, силового блоку Тульчинського району.

Заслухав доповіді щодо виконання показників за підсумками 6 місяців 2024 року.

Очільник району закликав присутніх активно продовжувати роботу згідно визначених напрямків, бути наближеними до людей, вчасно здійснювати виплати, розрахунки, опрацьовувати  звернення громадян та реагувати на  гуманітарні ініціативи, інформувати населення за напрямками роботи.  

Олександр Гаврилюк подякував посадовцям за оперативність із розгляду проблемних питання з якими мешканці району звертаються під час виїзних прийомів громадян в територіальних громадах району. Наголосив на особливих категоріях населення:  внутрішньо переміщених осіб, родин військовослужбовців та загиблих Захисників.

«Ми стаємо Країною ветеранів. Наше основне завдання забезпечити соціалізацію військових, які повертаються з війни. Копітко продовжуємо організацію взаємодії суспільства й державних  органів у цій сфері», - наголосив начальник РВА.

Окремо обговорено безпекові чинники в районі та оперативне реагування всіх дотичних служб під час нештатних чи надзвичайних ситуацій.

Торкнулись питання енергетичної незалежності установ та умов роботи під час можливого блекауту. Тимчасові незручності з електроенергією не повинні вплинути на надання послуг населенню.

Опрацьовано питання реорганізації районних державних адміністрації бувшого Томашпільського, Крижопільського та Піщанського районів. Керівники територіальних управлінь доповіли про процедуру ліквідації та проведений аудит в РДА та окремих структурних підрозділах із статусом юридичної особи.

Очільник районної військової адміністрації повідомив присутніх, що розпочинаються виїзні прийоми громадян в територіальних громадах району у другому півріччя 2024 року.

Олександр Гаврилюк підвів підсумки наради, дав окремі доручення.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь