ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Володимир Зеленський обговорив зі спікером Палати представників Конгресу США зміцнення українсько-американської співпраці

Дата: 11.07.2024 14:45
Кількість переглядів: 44

У межах візиту до Сполучених Штатів Америки Президент України Володимир Зеленський зустрівся зі спікером Палати представників Конгресу США Майком Джонсоном.  Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна та спікер Палати представників Конгресу США Майк Джонсон 

Глава держави подякував Конгресу та Майку Джонсону за підтримку українського народу в боротьбі проти повномасштабної російської агресії.

Під час зустрічі обговорили подальші спільні кроки для зміцнення українсько-американської співпраці, очікування від Саміту НАТО й прогрес України у впровадженні реформ на шляху європейської та євроатлантичної інтеграції.

Президент докладно розповів про ситуацію на передовій, нагальні потреби українських воїнів та наслідки нещодавніх масованих російських атак на цивільні об’єкти в Україні.

Володимир Зеленський зазначив, що для економічної стійкості нашої держави важлива подальша бюджетна підтримка з боку США, та наголосив на прозорому використанні допомоги.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь