ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині чеська делегація відвідала обласний пансіонат для людей з інвалідністю та реабілітаційний центр «Recovery»

Дата: 14.07.2024 20:19
Кількість переглядів: 17

14 липня на Вінниччині з робочим візитом перебувала чеська делегація.Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець, представники чеської делегації, представники профільних департаментів ОВА та керівництво закладу

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна та заступник Начальника ОВА Андрій Кавунець разом із Мартіном Путою, Гетьманом Ліберецького краю відвідали Вінницький пансіонат для людей з інвалідністю.

Саме зараз у закладі тривають ремонтні роботи одного з поверхів. Кошти на цей проєкт, у розмірі 200 тисяч євро, виділили наші чеські партнери.

«Завдяки допомозі Ліберецького краю, заклад зможе розмістити додатково 40 осіб з інвалідністю та осіб похилого віку, які потребують постійного стороннього догляду, покращить умови проживання та соціально-побутове обслуговування». – зазначила Наталя Заболотна.

Крім того, делегація ознайомилася з роботою Вінницького обласного реабілітаційного центру «Recovery». Martin Půta особисто поспілкувався з нашими Захисниками, які зараз відновлюють своє фізичне та ментальне здоровʼя у центрі.

«Ветеранська політика, реабілітація, евакуація із зони бойових дій людей з інвалідністю - це одні з основних напрямків зараз». - акцентувала Перший заступник Начальника ОВА.

Перший заступник Начальника ОВА наголосила, що важливо, аби міжнародні партнери бачили усі виклики, з якими ми стикаємося, та у себе на батьківщині розповідали про цей досвід і підтримували наші проєкти.

«Дякуємо Ліберецькому краю, Гетьманові Мартіну Путі за істотну допомогу, увагу та віру у перемогу України!» - резюмувала  посадовиця.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь