ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулись урочисті заходи з нагоди відзначення Дня Української Державності

Дата: 15.07.2024 15:13
Кількість переглядів: 24

Сьогодні 15 липня День Української Державності.

Свято запроваджене указом Президента України № 423/2021 від 24 серпня 2021 року, підписаним під час урочистостей до 30-ї річниці Незалежності України.

День Української Державності – це не лише день відзначення історичної події, але й можливість віддати шану тим українцям, які боронили і боронять незалежність України. Вони жертвують свої життя за те, щоб ми могли жити в вільній і незалежній країні. Вшановуючи їх, ми завжди маємо пам'ятати про значущість державності та обов'язок берегти та розвивати її.

«І хоч би хто приходив сюди чужий, і хоч би хто робив усе, щоб Україна не могла бути собою, він не зламав наших людей і духу цієї землі. Не зламав те, що робить нас Україною», «Ця битва – заради нашої незалежності. Заради того, щоб цю незалежність могли успадкувати наступні покоління. Успадкувати, а не виборювати. Щоб ми їм дали гордість за Україну, а не її біль.» – наголосив Президент України Володимир Зеленський

В Тульчинській громаді відбулись урочисті заходи з нагоди святкування  Дня української державності.

У заходах взяли участь заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий, начальник управління правового забезпечення та взаємодії з органами місцевого самоврядуванняОксана Баленко, начальник управління соціального захисту населення Микола Богач, начальник служби у справах дітей Віталій Поліщук, працівники органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, гості та жителі міста, військовослужбовці, громадськість.

Після закінчення офіційної частини посадовці поклали квіти  до меморіального комплексу «Борцям за незалежність України» та пам’ятника Т.Г.Шевченка, вшанували хвилиною скорботного мовчання пам’ять тих, хто віддав своє життя за незалежність, суверенітет та цілісність нашої України.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь