ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині завершилася серія «Курсів із освоєння навичок психологічної самодопомоги» для членів сімей Захисників і Захисниць України

Дата: 16.07.2024 15:39
Кількість переглядів: 29

Участь у «Курсах із освоєння навичок психологічної самодопомоги» брали  переважно дружини військових, а також полеглих воїнів. Окремий курс було організовано для батьків полеглих захисників.фото Першого заступника Начальника ОВА Наталі Заболотної та учасників зустрічі

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна зазначила, що загалом за чотири заходи вдалося охопити понад 100 людей.

Психологічний супровід, групову та індивідуальну роботу проводили психологи Вінницького обласного товариства психологів та психотерапевтів Тетяна Комар, Інна Чухрій та Олена Бессараба, регіональна координаторка Всеукраїнської програми ментального здоровʼя «Ти як?».

Серія курсів проводилася в рамках виконання Обласної цільової програма підтримки учасників бойових дій, членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, Захисників та Захисниць України на 2022-2026 роки.

«Наша мета – це передусім підтримка ментального здоров’я. Тож команда намагалися хоча б на день занурити учасниць у атмосферу спокою й психологічної рівноваги, навчити механізмам самодопомоги та вивільнення негативних емоцій. Сьогодні, вважаю, це надважливе завдання для усіх українців, які у тилу продовжують допомагати фронту стримувати російських терористів та звільняти українські міста»,- підкреслила Наталя Заболотна.

Плекаймо нашу ментальну стійкість!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь