ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

«З гідністю і честю клянуся нести високе звання кадета!»: на Вінниччині відбувся випуск кадетів Кадетського корпусу поліції

Дата: 16.07.2024 17:10
Кількість переглядів: 29

В області відбувся черговий випуск кадетів Кадетського корпусу поліції. Сьогодні 44 кадети, 29 хлопців та 15 дівчат, які успішно закінчили навчальний курс, гордо виголосили клятву.  Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна, начальник ГУНП у Вінницькій області Юрій Пархоменко, кадети та учасники заходу

Перший заступник Начальника ОВА Наталя Заболотна разом із начальником ГУНП у Вінницькій області Юрієм Пархоменком вручили випускникам жетони, як свідчення готовності  до почесної місії  – служити людям та Батьківщині.

За словами Наталі Заболотної, упродовж трьох місяців їх навчали кращі педагоги й інструктори ХНУВС, передаючи фахові теоретичні та практичні знання. Це серйозна підготовка для вступу в заклади вищої освіти МВС.

«Поліцейські – це ті, хто не лише захищають громадський правопорядок на тилових територіях, але й ті, хто зі зброєю в руках захищає країну, допомагає евакуювати цивільне населення. Розуміючи усі труднощі, молоді люди все одно стали на цей шлях. І навіть, якщо не усі оберуть професію поліцейського, здобуті навички, знання обов‘язково допоможуть у житті». – зазначила посадовиця.

Також Перший заступник Начальника ОВА побажала кадетам впевнено йти до мети, вірити в себе та свою країну.

«Молода енергія і знання сьогодні дуже потрібні! За 4 роки курс завершили 245 учнів 10-11 класів. З такою свідомою та сміливою молоддю ми обов’язково переможемо!» - підкреслила Наталя Заболотна.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь