ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

З відпочинку у Свентокшиському воєводстві Республіки Польща повернулися діти Захисників з Вінниччини

Дата: 18.07.2024 15:09
Кількість переглядів: 30

З відпочинку у Свентокшиському воєводстві Республіки Польща повернулися діти Захисників з Вінниччини.група дітей на оглядовому майданчику під час відпочинку

Про це повідомила Перша заступниця Начальника ОВА Наталя Заболотна.

«Сорок дітей з Вінниччини, батьки яких учасники бойових дій, повернулися до України після тижневого відпочинку у Свентокшиському воєводстві Республіки Польща», - зазначила посадовиця.

Поїздка дітей українських Захисників та Захисниць стала можливою завдяки домовленостям Вінницької ОВА із польськими партнерами. Діти проживали в Освітньому центрі, що знаходиться у Міляновській-Вульці. 

Польська сторона підготувала для маленьких мешканців Вінниччини насичену програму культурно-розважальних заходів. 

Зокрема, діти мали можливість побувати у музеях, наукових центрах, побачити пам’ятки культури та архітектури, прогулятися містом Кельце, яке є побратимом Вінниці. Також у програмі відпочинку були дитячі центри розваг, басейни, конкурси і квести.

Під час відпочинку групу дітей супроводжували психологи, педагоги та працівники Департаменту соціальної та молодіжної політики Вінницької ОВА. 

Перша заступниця Начальника ОВА зауважила, що витрати, пов’язані із відпочинком, проживанням та харчуванням дітей, взяла на себе польська сторона. Транспорт для перевезення дітей до кордону Польщі забезпечила Вінницька обласна військова адміністрація.

«Щиро вдячні Свентокшиському воєводству за проєкт, який робить наших дітей щасливішими та допомагає побачити світ». – подякувала Наталя Заболотна.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь