ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Урочистий захід з нагоди відзначення Дня медичного працівника відбувся в Крижопільській громаді

Дата: 25.07.2024 15:14
Кількість переглядів: 42

Професія медика є надзвичайно важливою і незамінною для суспільства. Урочистим заходом у Крижопільській громаді  відзначили День медичного працівника.  Лікарі, медсестри, фельдшери та інші медичні фахівці виконують надзвичайно важливу місію - збереження життя, поліпшення здоров’я.

За дорученням очільника району Олександра Гаврилюка,  медичних працівників Крижопільської громади привітав заступник начальника районної військової адміністрації Володимир Скалій.

Посадовець висловив слова вдячності  та відмітив високу оцінку громадській позиції медичних працівників, зауваживши, що  вони своєю самовідданою працею, покращують здоров'я і добробут жителів громади. 

Під час заходу, серед медичних колективів панувала атмосфера душевного тепла та затишку. Лунали слова привітання та вшанування представників медичного фаху. 

«Незважаючи на складні обставини, які склалися на сьогодні в усьому світі, не змінилося ні прагнення людей бути здоровими, ні їхня вдячність своїм рятівникам, ні особливі вимоги до особистості того, хто доторкається до найсвятішого – життя і здоров'я людини. Щиро вдячний кожному медпрацівнику за самовіддану працю та відданість професії медика. Прийміть сердечну подяку за вашу працю»,- сказав Володимир Скалій у своєму вітальному слові.

Після теплих слів вдячності  за багаторічну сумлінну працю, вірність обов’язку і покликанню, професійну майстерність та з нагоди Дня медичного працівника кращих медичних працівників КНП «Крижопільський центр надання первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Крижопільська окружна лікарня інтенсивного лікування» нагороджено почесними грамотами та відзначено подяками.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь