ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Привітали медиків Тульчинської громади з професійним святом -  Днем медичного працівника

Дата: 25.07.2024 16:12
Кількість переглядів: 30

Медицина – це особливе покликання, що вимагає від людини виняткових якостей – високої компетенції, самовідданості та душевної щедрості.

Сьогодні начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк, спільно із своїм заступником Сергієм Чепертаним та заступником Тульчинського міського голови Аллою Поваляєвою завітали до медиків Тульчинської громади та привітали їх з прийдешнім професійним святом – Днем медичного працівника, який вони відзначають 27 липня.

Олександр Гаврилюк від імені керівництва області та себе особисто виразив слова безмежної вдячності колективам КНП "Тульчинська ЦРЛ" та КНП "Тульчинський центр ПМСД" за їх чуйні серця, за врятовані життя, за повернуте здоров’я пацієнтів.

 «Ваші талановиті руки дарують людям радість життя, вселяють віру у зцілення. Від вашого професіоналізму, інтуїції, терпіння залежить найголовніше, що є у людини – її здоров’я та життя. Сьогодні всі ми боремося за життя та свободу нашої країни, яка страждає від загарбників, що прийшли на нашу землю. Упевнений, що завдяки і вам у тому числі ми наближуємо нашу перемогу кожного дня», - сказав Олександр Гаврилюк.

Також з нагоди професійного свята – Дня медичного працівника, кращих з кращих фахівців медичної галузі було відзначено грамотами Тульчинської районної військової адміністрації.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь