ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Праця людей у білих халатах – важка, жертовна і благородна

Дата: 25.07.2024 17:09
Кількість переглядів: 30

Споконвіку більше за скарби та всілякі надбання цінувалося здоров’я людини. Ще Гіппократ сказав: «Любов до медицини йде пліч-о-пліч з любов’ю до людини». Кожен з нас у своєму житті неодноразово переконувався у значимості професії медика.

Даючи клятву – медики присвятили своє життя і працю великій справі – готовності надати кваліфіковану допомогу тим, хто вірить, надіється і потребує допомоги.

Відповідно до Указу Президента України, професійне свято працівників сфери охорони здоровʼя — День медичних працівників, відзначається щорічно 27 липня.

Особливу роль медицини у житті людства відчув світ у зв’язку з пандемією COVID-19, а  зараз, у період повномасштабної війни з росією, ми як ніколи усвідомлюємо важливість роботи медичних фахівців.

Лікарів, медсестрів, фельдшерів та інших медичних працівників КНП «Томашпільський центр первинної медико-санітарної допомоги», КНП «Томашпільська центральна районна лікарня» та Томашпільське відділення  Тульчинської станції екстреної медичної допомоги КНП ТМО "Вінницький обласний центр медичної допомоги" (медицини катастроф) привітав начальника районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк та профільний заступник РВА Сергій Чепернатий, спільно із селищним головою Валерієм Немировським.

«Висловлюємо найтепліші слова вдячності представникам найгуманнішої у світі професії, тим, хто не жаліючи зусиль і часу бере на себе важкий тягар людського болю і страждань, оберігає найцінніше, що є у людини – її життя» - саме з таких слів розпочав своє вітальне слово очільник району

Посадовець підкреслив високий професіоналізм медичних працівників та вірність своїй справі.

За сумлінну  і плідну працю, вагомий внесок у розвиток галузі охорони здоров’я та з нагоди  професійного свята - Дня медичного працівника,  окремих працівників медичної галузі Томашпільської громади було відзначено грамотами Тульчинської РВА.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь