ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

У Крижопільській громаді відбулась сесія

Дата: 26.07.2024 12:28
Кількість переглядів: 17

Сьогодні відбулася 48 сесія Крижопільської селищної ради 8 скликання, під час якої було розглянуто низку важливих питань для громади.

В роботі якої взяв участь начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк.

Депутати внесли зміни до рішення 18 сесії селищної ради 8 скликання від 28 січня 2022 року № 731 «Про Програму підготовки територіальної оборони та підготовки населення Крижопільської територіальної громади до участі в русі національного спротиву на 2022-2025 роки» (зі змінами) та до  рішення 4 сесії селищної ради 8 скликання від  05 лютого 2021 року № 126 « Про Комплексну оборонно-правоохоронну програму Крижопільської територіальної громади на 2021-2025 роки» (зі змінами).

Прийняти Програму цифрового розвитку Крижопільської селищної територіальної громади на 2025-2027 роки. Підтримали питання Стратегії розвитку закладів загальної середньої освіти Крижопільської селищної територіальної громади.

У ході засідання сесії було заслухано питання, які стосувалися  освітньої і медичної галузей. А саме, затверджено Статути ліцеїв № 1 та № 2, ЗДС № 1, № 5, № 6 та КУ «КРИЖОПІЛЬСЬКИЙ БУДИНОК ШКОЛЯРІВ», КП «Крижопільводоканал» у новій редакції, медичних закладів у новій редакції КНП «Крижопільський медичний центр первинної медико-санітарної допомоги» та КНП «Крижопільська окружна лікарня  інтенсивного лікування».

Серед інших важливих питань, що були вирішені на сесії, - Меморандум про співпрацю між Крижопільською селищною радою та Громадською організацією «КРИЖОПІЛЬ НЕЗЛАМНИЙ».

Також депутати опрацювали ряд земельних питань. З надання дозволу на розроблення технічної документації та затвердження матеріалів технічних документацій із землеустрою. Підтримали рішення щодо  надання дозволу на розроблення проєкту землеустрою щодо відведення земельної частки (паю) та надання дозволу на виготовлення проєкту землеустрою тощо.

 

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь