ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Брацлавській громаді  віншанували працівників медичної галузі з нагоди відзначення Дня медичного працівника  

Дата: 26.07.2024 15:52
Кількість переглядів: 18

День медика — 2024 року особливий, і більшість відзначатиме  його на робочому місці, рятуючи поранених військових і цивільних, допомагаючи внутрішньо переміщеним через війну українцям.   

За дорученням очільника району Олександра Гаврилюка,  медичних працівників Брацлавської громади привітав заступник начальника районної військової адміністрації Сергій Чепернатий за участі Брацлавського селищного голови Миколи Кобринчука.

Перед відвідуванням медичних закладів, посадовці вшанували безсмертні подвиги Героїв громади, вклонившись кожному із них на Алеї слави.

 Вітаючи лікарів, медичних сестер, фельдшерів та усіх медичних фахівців комунального некомерційного підприємства «Центр первинної медико-санітарної допомоги»,  комунального некомерційного підприємства "Медичний центр" Брацлавської селищної ради та Брацлавської філії Немирівського відділення екстреної медичної допомоги,   які сьогодні  виконують надзвичайно важливу місію - поліпшення здоров’я  та збереження життя мешканців громади,  посадовець  передав від  першого заступника начальника обласної військової адміністрації Наталі Заболотної  вітання з нагоди професійного свята, дав високу оцінку громадянській позиції медичних працівників та наголосив, що  вони своєю самовідданою працею, надають найнеобхіднішу та найціннішу послугу жителів громади – збереження життя й здоров’я, найцінніше що має людина.

Висловлюючи  слова сердечної вдячності медичним працівникам брацлавщини за сумлінну та самовіддану працю,  відданість обраній професії,   Сергій Чепернатий зазначив, що  прагнення людей  бути здоровими не змінюється при будь-яких життєвих ситуаціях і те, що поряд завжди знаходяться професіонали  медичної галузі , як у цивільному житті так і сьогодні на передовій, зберігають надію та віру в можливість бути врятованим та зціленим.

Під час відвідування медичних закладів відзначено позитивну динаміку розвитку  матеріально-технічної бази закладів та результативну співпрацю з благодійною організацією «Лікарі світу»,  підвищення якості проведення  обстеження пацієнтів та отримання ними, затвердженого Національною службою здоров’я України,  переліку медичних послуг.

У співпраці з керівництвом установ та  громади визначено  питання, які потребують вирішення за сприяння Департаменту охорони здоров’я обласної військової адміністрації, зокрема,  на особливому контролі питання енергонезалежності закладів охорони здоров’я та здатність надання всього спектру медичних послуг у разі довготривалого блекауту. Заплановано ряд заходів з поліпшення ситуації з даної проблематики.

Приємно  було чути  оцінку роботи лікарів громади від пацієнтів. Звучали слова вдячності та щирі побажання.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь