ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Не висихають сльози українців…

Дата: 02.08.2024 19:11
Кількість переглядів: 65

Обладунки воїна тяжкі, а пам'ять про нього вічна: моторошна та сумна звістка про смерть воїна знову вразила Тульчинщину. Чергову трагічну новину отримала Тульчинська громада.

Ми знову осиротіли, втративши ще одного мужнього та хороброго земляка. Небесне воїнство поповнив Єленич Олег Віталійович, 5 березня 1992 року народження, житель м.Тульчин.

У  2015 році Олег Віталійович був мобілізований, проходив військову службу в бригаді морської піхоти, брав участь в бойових діях в зоні АТО. З часом підписавши контракт проходив військову службу в сухопутних військах.

З початком повномасштабного вторгнення російського агресора, 25 лютого 2022 року разом з братом пішов добровольцем на військову службу в батальйон територіальної оборони.

Молодший сержант  Єленич Олег Віталійович служив бойовим медиком 2 стрілецького  взводу 1 стрілецької роти.

Наш Герой-захисник, 20 лютого 2024 року в районі населеного пункту Ласточкіно Покровського району Донецької області прийняв свій останній бій. Олег Віталійович був справжнім воїном, безстрашним і надійним. Рятував життя побратимів, проте, на жаль, своє не вберіг.

Дуже боляче і до такого болю звикнути неможливо. Ми не перестаємо втрачати найкращих воїнів.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття батьку Віталію Володимировичу, брату Володимиру Віталійовичу, родині, побратимам, усім, хто знав, цінував та поважав нашого Героя-захисника. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом з вами.

Вічна пам’ять і слава Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь