ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

На Вінниччині з нагоди Дня Повітряних Сил ЗСУ урочисто привітали військових

Дата: 04.08.2024 17:56
Кількість переглядів: 42

Народна депутатка України Ірина Борзова вручила захисникам та захисницям вінницького гарнізону Грамоти Верховної Ради України.

«Дякую кожному і кожній, хто захищає нашу державу. Дякую воїнам за збиті ворожі цілі та врятовані життя», — сказала Ірина Борзова.

Військових також відзначили Почесними грамотами обласної військової адміністрації, обласної Ради та грамотами вінницької міської ради.

З початку повномасштабного вторгнення воїни Повітряних Сил стали однією з перших ліній оборони, не дозволивши ворогу захопити українські аеродроми та висадитися на нашій землі.

«Нехай кожен ваш політ буде успішним, а небо — чистим і мирним. Дякуємо за вашу службу, героїзм і врятовані життя», — додала Наталя Заболотна.

Сьогодні військовослужбовці Повітряних Сил ЗСУ захищають українців від повітряних атак, обстрілів, охороняють стратегічні об'єкти та інфраструктуру. Вони знищили десятки ворожих літаків, гелікоптерів, сотні безпілотників і крилатих ракет.

Завдяки їхній підготовці та злагодженій роботі українці можуть жити і працювати на благо країни. Ми вшановуємо пам'ять тих, хто віддав життя за Україну.

Слава Повітряним Силам ЗСУ! Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь