ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання оперативного штабу

Дата: 06.08.2024 17:10
Кількість переглядів: 28

Сьогодні, начальник районної військової адміністрації Олександр Гаврилюк провів засідання оперативного штабу з головами територіальних громад району.

В робочій зустрічі взяли участь начальник Тульчинського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Ярослава Ліщини,  начальник Тульчинського відділу поліції ГУ НП у Вінницькій області Василь Костишен.

Під час  роботи засідання було розглянуто питання щодо виконання заходів мобілізації людських та транспортних ресурсів на території району.

Очільник району проінформував як справились територіальні громади в липні місці із поставленими завданням та довів серпневий план виконання з мобілізації людських та технічних ресурсів.

«Виконання плану по мобілізації маємо забезпечити», - резюмував Олександр Гаврилюк.

Також на засіданні оперативного штабу було розглянуто питання щодо звіряння облікових даних підприємств, установ та організацій, виконавчих органів сільських, селищних, міської рад з обліковими даними Тульчинського РТЦК та СП.

Наприкінці обговорили участь збірної команди Тульчинського району у XXIII Спартакіаді серед команд державних службовців та територіальних органів виконавчої влади Вінницької області 2024 року.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь