ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Московчука Віталія Анатолійовича нагородженого орденом «За мужність» ІІІ ступеня – посмертно

Дата: 15.10.2024 15:51
Кількість переглядів: 25

За особисту мужність і самовідданість, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, сумлінне і бездоганне служіння Українському народові, згідно  Указу Президента України від 17 травня 2024 року № 335/2024, орденом «За мужність» ІІІ ступеня нагороджено капрала поліції МОСКОВЧУКА Віталія Анатолійовича (посмертно).

Сьогодні, заступник Начальника обласної військової адміністрації Олександр Піщик, начальник Головного управління НП Юрій Пархоменко та  помічник начальника ДПОП ОШБ НПУ «Лють» В’ячеслав Вусінський від імені Глави держави Володимира Зеленського вручили державну відзнаку батьку загиблого військовослужбовця.

Посадовці виразили Анатолію Васильовичу слова підтримки з приводу втрати сина та підкреслили, що Віталій був відважним, незламним, вольовим, справжнім Героєм.

Московчук Віталій Анатолійович загинув 15 березня 2024 року внаслідок масованого ракетного обстрілу з боку рф  по місту Одеса. Служив капралом поліції в поліцейському зводі, управління поліції особливого призначення (штурмовий полк "Цунамі") Департаменту поліції особливого призначення "об'єднана штурмова бригада національної поліції України "Лють".

Звісно, нагороди чи промови не втамують біль… біль від втрати найдорожчих серцю. Але добрий спомин про подвиг Героя, який віддав своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої країни, навіки залишиться в нашій пам’яті.

Вічна пам'ять та слава Герою!

Слава Україні!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь