ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Чергова втрата…

Дата: 15.10.2024 16:28
Кількість переглядів: 28

Трагічна реальність щодня вражає нас до глибини душі. Через війну в Україні ми стаємо учасниками і свідками того, як цвіт нашої нації сміливо виступив на боротьбу за мирне життя свого народу. І, на превеликий жаль, платить за це найвищу ціну – власне життя.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди на автошляху М15 Одеса-Рені помер наш захисник та патріот – Миронюк Сергій Іванович, 5 липня 1978 року народження, житель села Рудницьке Піщанської громади.

Солдат Миронюк Сергій Іванович був призваний на військову службу третім відділом Тульчинського РТЦК та СП. Служив водієм-стрільцем відділення охорони взводу охорони роти Державної спеціальної служби транспорту.

На жаль, словами важко загоїти на серці страшну рану від втрати. Проте світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть сильнішими за смерть.

Тульчинська районна військова адміністрація висловлює щирі слова співчуття родині, друзям, побратимам. Розділяємо біль вашої втрати та сумуємо разом із вами у годину скорботи.

Світла пам’ять Герою!



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь