ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Відбулось засідання оперативного штабу

Дата: 17.10.2024 12:59
Кількість переглядів: 20

Сьогодні, за участі заступників начальника районної військової адміністрації Володимира Скалій та Сергія Чепернатого, начальника Тульчинського РТЦК та СП, полковника Ярослава Ліщини, представника Тульчинського районного відділу поліції ГУ НП України у Вінницькій області за участі голів територіальних громад району, відбулось засідання оперативного штабу.

Присутні опрацювали основні завдання воєнного сьогодення.

Були заслухані питання оповіщення населення з мобілізаційних завдань в кожній громаді району. Та наголошено на щоденному інформуванні Тульчинським РТЦК та СП,  громадами районну військової адміністрації.

Окрему увагу було зосереджено на звірці особистих даних громадян, відправленні повісток та роботі з підприємствами щодо поставлених завдань державною.

Також було опрацьовано питання із залучення працівників комунальних підприємств територіальних громад Тульчинського району до будівництва фортифікаційних споруд на території Донецької області.

На завершення оперативного штабу, головам територіальних громад району було акцентовано на задачах, які доведені до виконання Першим заступником Начальника обласної військової адміністрації Наталією Заболотною під час засідання обласного організаційного комітету з проведення Вінницької обласної шкільної спортивної ліги в рамках проєкту «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги».



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь