ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

20 років районному фестивалю дитячої творчості «Дударик»

Дата: 17.12.2018 14:44
Кількість переглядів: 357

Фото без опису

Районний фестиваль дитячої творчості «Дударик» став чи не наймасовішим культурно-мистецьким заходом та теренах Тульчинщини, найголовнішим завданням якого є сприяння популяризації сучасної естрадної та традиційної української пісні, танцю, виявленню та показу творчих здобутків образотворчого, декоративно-прикладного мистецтва серед дітей та молоді.
Впродовж 20-ти років існування фестивалю його організатори та учасники працювали над виявленням талановитих і обдарованих дітей та молоді у різних видах мистецтва: хореографії, вокалі, художньому читанні, декоративно-прикладному та образотворчому мистецтвах. Юні таланти залучались до активної участі у мистецькому житті усіх населених пунктів Тульчинського району. Особлива увага приділялась патріотичному вихованню підростаючого покоління при допомозі засобів українського мистецтва.
Впродовж всіх років фестиваль «Дударик» був, є і залишається на майбутнє спільним проектом дітей та дорослих, юних талантів та їх художніх керівників, місцевих поетів та композиторів, і головних уболівальників батьків.
На сцені Тульчинського районного будинку культури 15 грудня 2018 року вітали перших учасників та переможців фестивалю Інну Фурман, Дарину Погребняк, Марію Танасієнко, Аллу Ляшенко. Пам’ятні сувеніри вручались представникам творчої когорти ініціаторів та організаторів фестивалю: Ользі Янушкевич, Наталії Погребняк, Марії Ясаковій-Рудик, Олександру та Світлані Леонтьєвим, Валентині Весняній. Щирі вітання з ювілеєм надіслані Станіславу Городинському.

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь