ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Акценти голови райдержадміністрації на 29-й сесії районної ради

Дата: 25.01.2019 09:37
Кількість переглядів: 230

Фото без опису

24 січня 2019 року в м. Тульчині відбулася 29-а (позачергова) сесія Тульчинської районної ради 7 скликання, яку провела заступник голови районної ради Надія Григорьєва.
На початку сесії, після виконання Державного Гімну України присутні в залі вшанували хвилиною мовчання пам’ять всіх загиблих на сході України захисників та мирних жителів. Загалом депутати розглянули 6 питань порядку денного, зокрема: 1) про внесення змін до рішення 28-ї сесії районної ради 7 скликання від 20.12.2018 року № 481 «Про районний бюджет на 2019 рік»; 2) про затвердження розпоряджень голови райдержадміністрації; 3) про затвердження звіту про виконання районного бюджету за 2018 рік; 4) про внесення змін до районного бюджету на 2019 рік; тощо.
В якості запрошених на пленарному засіданні були присутні голова райдержадміністрації Віталій Чуба, перший заступник голови райдержадміністрації Олег Боровський, заступник голови райдержадміністрації Вадим Шклярук, керівники структурних підрозділів райдержадміністрації, районної ради, представники районних ЗМІ та ін.
Голова райдержадміністрації привітав депутатів з першою в новому році сесією, побажав плідної праці в інтересах районної громади і держави, подякував за вчасне корегування районного бюджету для забезпечення заробітної плати освітянам району. Далі мова йшла про важливу подію в релігійному житті країни – надання Константинопольським патріархатом томосу Православній Церкві України. Керівник району звернув увагу присутніх на об’єднавчий процес і самовизначення релігійних громад в районі, закликав депутатів допомагати своїм землякам у цій непростій справі з метою уникнення будь-яких протиправних дій.
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь