ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Апаратна нарада в райдержадміністрації про пріоритетні завдання економічного розвитку та зниження енергоспоживання

Дата: 31.01.2015 10:36
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

30 січня 2015 року відбулась апаратна нарада, яку провів голова райдержадміністрації Микола Підболячний за участю голови районної ради Олексія Авраменка, першого заступника голови райдержадміністрації Віталія Побережника, керівників структурних підрозділів райдержадміністрації, інших державних установ і організацій, районних ЗМІ.

Учасники наради розглянули наступні питання порядку денного: 1) Про пріоритетні завдання щодо подальшої роботи управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації та інвестиційної діяльності в районі (доповідала начальник управління економічного розвитку і торгівлі райдержадміністрації Ю.Дудкевич); 2) Зниження енергоспоживання – шлях до енергетичної незалежності (доповідав перший заступник голови райдержадміністрації В.Побережник, інформували голова районної ради О.Авраменко, Тульчинський міський голова В.Весняний).

Під час розгляду питань порядку денного голова райдержадміністрації зауважив, що сприяння підприємницькій діяльності та залучення інвестицій у район можуть дати серйозний економічний результат і неабиякий успіх у розвитку. «В інтернеті, в службовій пошті є дуже багато цікавих економічних пропозицій та проектів. Нагадую, що критерій успішності дій керівника – об’єм залучення інвестицій. Це мають пам’ятати всі керівники структурних підрозділів райдержадміністрації. Створіть необхідні умови для роботи всім, хто може цим успішно займатися!» - дав доручення М.Підболячний.

«Зниження енергоспоживання – шлях до економічного зростання в сучасних умовах. Ось так серйозно стоїть це завдання перед нами» - підкреслив голова райдержадміністрації. Учасники наради почули ряд оголошень та повідомлень, зокрема, щодо запланованих на лютий – березень сесій районної ради.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь