ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Безпека людей під час проведення виборів

Дата: 20.10.2015 11:32
Кількість переглядів: 239

Фото без опису

З метою своєчасного вжиття організаційних та практичних заходів, направлених на забезпечення пожежної та техногенної безпеки під час підготовки та проведення чергових виборів до органів місцевого самоврядування в 2015 році Тульчинським РС ГУДСНС України у Вінницькій області протягом вересня-жовтня місяця 2015 року було проведено комплекс заходів спрямованих на забезпечення пожежної та техногенної безпеки об’єктів, які будуть задіяні під час проведення виборів у Тульчинському районі.
В приміщеннях виборчих дільниць є ряд суттєвих порушень, які при виникненні пожежі можуть призвести до знищення майна та матеріальних цінностей та нанесення значних збитків. Основними порушеннями являються такі недоліки, як відсутність на виборчих ділницях установок автоматичної пожежної сигналізації, відсутність запасів води для цілей пожежогасіння, відсутність актів проведення замірів опору ізоляції силової та освітлювальної електромережі.
Шановні громадяни! При відвідуванні виборчих дільниць дотримуйтесь елементарних правил пожежної безпеки, щоб не допустити виникнення надзвичайних ситуацій в цей важливий для держави та народу день.
У випадку надзвичайних ситуацій телефонуйте до оперативно-рятувальної служби району по телефону 101, 2-33-96.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь