ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Бізнес і здоров’я!

Дата: 25.04.2019 12:25
Кількість переглядів: 209

Фото без опису

На базі Тульчинської районної філії Вінницького ОЦЗ 25 квітня 2019 року провідним фахівцем з профорієнтації відділу надання соціальних послуг Ференець Тетяною був проведений тренінг на тему : «Як розпочати свій бізнес?» для безробітних, що перебувають на обліку.
Метою заходу є ознайомлення з перспективами розвитку підприємництва в регіоні, орієнтація безробітних на започаткування власної справи; ознайомлення з можливостями служби зайнятості щодо підтримки ініціативи безробітних в організації бізнесу.
Під час зустрічі провідний фахівець з профорієнтації Ференець Тетяна ознайомила присутніх із можливістю організації сімейної пасіки та вигодовування тварин за підтримки заснованої у 2018 році, фірми «FARMER organic cooperation».
Представники фірми «FARMER organic cooperation» на допомогу бажаючим започаткувати власний бізнес надають 4-х корпусні вулики, допомагають організувати збут стільникового меду та бджолопродуктів; також надають будівельні матеріали для створення екоферми, надають елітне поголів’я для покращення стада, допомагають організувати збут вирощеного поголів’я та прийому козячого молока.
Наприкінці тренінгу присутнім рекомендували детально ознайомитися із діяльністю фірми «FARMER organic cooperation» в мережі Інтернет www.facebook.com.

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь