ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Cемінар для безробітних з орієнтації на службу в Збройних Силах України

Дата: 21.02.2019 15:22
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

21 лютого 2019 року в приміщенні Тульчинської районної філії Вінницького обласного центру зайнятості пройшов профінформаційний семінар для безробітних з орієнтації на службу в Збройних Силах України . Мета цієї роботи - інформування присутніх щодо умов комплектування Збройних Сил України військовослужбовцями для проходження військової служби за контрактом та до резерву Збройних Сил України.

На семінарі виступив заступник військового комісаріату – начальник відділення комплектування майор Дребет В.В.,який ознайомив безробітних з професіями, які користуються попитом у військовій частині, а саме: водій, гранатометник, зв’язківець, кухар та інші; соціально-правовий захист військовослужбовців; перспективи росту; порядок проходження військової служби та матеріальне забезпечення; перелік загальних спеціальностей Збройних Сил України: грошове забезпечення, соціальний захист, пільги військовослужбовцям .

Так у заході взяли участь як чоловіки, так і жінки. Наприкінці семінару молодший спеціаліст служби захисту інформації старший солдат Шняга В.В. провела вихідне анкетування.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь