ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

До уваги жителів району!

Дата: 18.04.2013 15:11
Кількість переглядів: 422

Фото без опису

Весна - це пора, коли все оживає, розквітає, температура повітря підвищується і тане сніг - і на землі можна одразу побачити всю вихованість та культуру людей, коли замість пролісків і пісніжників з під снігу з’являються пластик, поліетилен, склянки, бляшанки і інші предмети цивілізації.

У рамках щорічної всеукраїнської акції «За чисте довкілля», запровадженої розпорядженням Кабінету Міністрів України від 31 березня 2013 року № 177, звертаємося до трудових колективів всіх підприємств, установ, організацій та жителів району з проханням 20 квітня 2013 року взяти активну участь у заходах з благоустрою прилеглих та закріплених територій.

Як відомо, чисте довкілля – запорука здоров’я, благополуччя та доброго настрою. Тому подбаймо про наші двори, дитячі майданчики, вулиці, парки, придорожні смуги, території підприємств і установ, свої робочі місця. Тільки за таких умов ми зробимо нашу Тульчинщину ще гарнішою і привабливішою і тільки спільними зусиллями, забезпечивши партнерство влади та громади, ми зможемо зберегти належний благоустрій в районі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь