ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

День правових знань у Тульчинській школі І–ІІІ ст. № 2 „Торгівля людьми. Як уникнути та запобігти”

Дата: 06.11.2015 16:02
Кількість переглядів: 384

Фото без опису

Серед найважливіших порушень прав людини в сучасному світі актуальним є злочин, який має багато назву – «біле рабство», «торгівля людьми», «контрабанда людьми». За оцінками експертів щорічно 1-2 млн. людей стають «живим товаром». Торгівля людьми є одним із найбільш небезпечних кримінально караних діянь. Вона є третім за своїми масштабами видом організованої злочинності, що поступається лише нелегальній торгівлі наркотиками та зброєю. Історія свідчить, що проблема торгівлі людьми має глибоке коріння
З метою профілактики, привернення уваги та підвищення обізнаності шкільної молоді щодо протидії торгівлі людьми, 06 листопада 2015 року на базі Тульчинської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. № 2 за участю спеціалістів управління соціального захисту населення, соціально – психологічної служби відділу освіти, служби у справах дітей Тульчинської райдержадміністрації, представників Тульчинського районного центру соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді було проведено учнівський груповий захід на тему ««Торгівля людьми. Як уникнути та запобігти». Активну участь в заході взяли учні 10 класу навчального закладу, з якими працювала практичний психолог Синенька Тетяна Юріївна.
Метою проведеного заходу було: формування уявлення учнів про проблему торгівлі людьми, навчити дітей користуватися правилами безпечної поведінки та готовності захищати свої права.
Під час заходу школярі обговорили причини, форми та ознаки торгівлі людьми, підвищили рівень поінформованості гостроти проблеми торгівлі людьми.
На завершення заходу всі учасники отримали корисну та цікаву інформацію у вигляді буклетів "Торгівля людьми: шляхи запобігання та протидії", «Мої елементарні правила безпеки» та мали можливість розповсюдити цю друковану продукцію серед своїх друзів та знайомих.
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь