ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Діти – майбутнє України

Дата: 28.03.2013 09:15
Кількість переглядів: 414

Фото без опису

На виконання нових соціальних ініціатив Президента України В.Януковича «Діти – майбутнє України»

Інформаційний буклет, розміщений за адресою: www.president.gov.ua/ , містить пункт 2.4. «Кожній дитині – можливості для розвитку творчих здібностей», який повідомляє, що на даний час в масштабах України позашкільною освітою охоплено лише 40 % дітей відповідного віку, або 1,5 млн. осіб. Планується підвищення цього показника до 70 %, тобто збільшити загальну кількість до 2,5 млн. дітей.

А як справи з дитячою творчістю в Тульчинському районі?

За період з 1999 рік по даний час мережа позашкільних навчальних закладів у районі не була скорочена, більше того, відбулося збільшення кількості гуртків та секцій, творчих об’єднань. Станом на 5 березня 2013 року в 4-х позашкільних навчальних закладах (РБДЮ, РСЮН, РЦНТТМ, РДЮСШ) виховуються 2121 учень, що займаються у 143 групах (60 гуртків, 3 відділення). Таким чином, загальний відсоток охоплення дітей позашкільною освітою в районі становить 44,9 %.

На базі 18 загальноосвітніх навчальних закладів району працюють 53 гуртка з 799 вихованцями: 28 у міських школах та 25 у сільській місцевості. Тематика роботи гуртків дуже широка (спорт, екологія, мистецтво, техніка тощо).

З метою створення умов для реалізації здібностей обдарованої молоді, розвитку її інтелектуального і творчого потенціалу організовано роботу 4-х наукових відділень Вінницької Малої академії наук (медико-біологічного, історико-географічного, філологічного, науково-технічного). При РБДЮ діють відомі мистецькі колективи: «Імперія танцю», «Домісолька», «Елегія», «Лілея» та ін..

У продовж 2012 року було проведено понад 169 районних, обласних масових заходів (експедицій, зборів, змагань, зльотів, конференцій, конкурсів, турнірів, фестивалів, походів тощо), до яких було залучено 5446 дітей.

Наразі робота в даному напрямку продовжується.

Відділ освіти райдержадміністрації


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь