ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Допомога Авдіївці

Дата: 02.02.2017 15:10
Кількість переглядів: 259

Фото без опису

За дорученням голови обласної державної адміністрації Валерія Коровія створено оперативний штаб з надання допомоги мешканцям м.Авдіївки Донецької області. На його засіданні вирішено виділити з обласного бюджету 350 тисяч гривень на закупівлю необхідних матеріалів.
У зв'язку з пошкодженням житлового масиву, багато помешкань в Авдіївці залишились без вікон, тому найбільш необхідними матеріалами є фанера, плівка, генератори.
До формування гуманітарної допомоги мешканцям Авдіївки долучилися і жителі Тульчинщини. Буквально за добу було зібрано понад тону всього необхідного - теплі речі, продукти харчування, в тому числі і дитячі сухі суміші, предмети санітарної гігієни, памперси.
Найактивніше до цієї справи долучилися працівники відділу освіти, управління соціального захисту, територіального центру соціального обслуговування Тульчинського району та апарату райдержадміністрації, працівники управління Пенсійного фонду в Тульчинському районі, районного Центру первинної медико-санітарної допомоги, ТОВ "Тульчинм`ясо" (Р.Остропольський), ТОВ"Діана" (І.Зельський), хлібовиробники району, ПСП "Україна" (А.Лучко), СТОВ "Суворовське" (В.Чорноморець), ТОВ "Богданівське" (О.Дяченко).
Сьогодні гуманітарну допомогу централізовано буде відправлено з м.Вінниці до м.Авдіївки.
Велика подяка всім хто долучився до надання гуманітарної допомоги .

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь