ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Кроки до розвитку громад

Дата: 27.02.2018 15:46
Кількість переглядів: 290

Фото без опису

27 лютого 2018 року в залі засідань районної ради відбувся III регіональний форум «КРОКИ ДО РОЗВИТКУ ГРОМАД».
В роботі форуму взяли участь голови та представники сільських рад, освіти, культури, медицини, громадські організації, активні громадяни.
З вітальним словом до учасників форуму звернулись голова Тульчинської районної ради Олексій Авраменко, перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Побережник, голова Тульчинської міської об’єднаної громади Валерій Весняний.
З вітальним словом та виступом на тему «Обласний конкурс розвитку територіальних громад як один із кроків до вирішенні проблем розвитку сільських територій з написанням міжнародних грантів» звернулась Лариса Білозір – депутат Вінницької обласної ради, голова комісії з питань місцевого самоврядування та адміністративно-територіального устрою, євроінтеграції, міжнародного і міжрегіонального співробітництва, директор з розвитку Громадської Організації «Соціальний центр МХП».
На форумі обговорювались питання щодо залучення ресурсів на реалізацію проектів розвитку громад, вимоги та особливості підготовки проектів на участь в 15-му обласному конкурсі громад, реалізація природоохоронних заходів, підтримка людей з інвалідністю, енергозбереження та інше.
Про втілення проектів розвитку територіальних громад Тульчинського району за 2017 рік інформувала начальник управління економіки Тульчинської райдержадміністрації Юлія Дудкевич.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь