ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

В Тульчині відбувся круглий стіл із ветеранами праці МВС

Дата: 16.03.2018 16:00
Кількість переглядів: 318

Фото без опису

Про перерахунок пенсій військовим пенсіонерам та ветеранам МВС у 2018 році обговорили під час круглого столу з Тульчинською районною організацією ветеранів війни та праці МВС України. Захід за участі начальника Тульчинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України Вінницької області Алли Мельник відбувся в приміщенні Тульчинського об’єднаного управління.
Алла Мельник ознайомила учасників із порядком проведення перерахунку пенсій військовим пенсіонерам, визначеному постановою Кабінету Міністрів України від 21.02.2018 №103 «Про перерахунок пенсій особам, які звільнені з військової служби, та деяким іншим категоріям осіб».
Начальник об’єднаного управління присутнім повідомила, що для колишніх працівників міліції перерахунок пенсій здійснюватиметься з урахуванням грошового забезпечення поліцейського за січень 2016 року, визначеного відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 11.11.2015 №988. Із 1 січня 2018 року виплата проводитиметься в розмірі 100% суми підвищення пенсії. Сума перерахованих пенсій для виплати за період із 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017 року обчислюється органами Пенсійного фонду України станом на 1 січня 2018 року та виплачується після надання коштів на їх фінансування з державного бюджету в такому порядку:
- з 1 січня 2019 року по 31 грудня 2019-го – щомісяця окремою сумою в розмірі 50% різниці між місячним розміром підвищеної пенсії та місячним розміром отриманої особою пенсії за період із 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017 року.
- з 1 січня 2020 року - щомісяця окремою сумою в розмірі 100% різниці між місячним розміром підвищеної пенсії та місячним розміром отриманої особою пенсії за період із 1 січня 2016 року по 31 грудня 2017-го та до забезпечення повної виплати розрахованої суми.
Також, фахівець Пенсійного фонду наголосила, що головним управлінням Пенсійного фонду області вже протягом 1 - 2 березня поточного року забезпечено передачу списків до уповноважених структурних підрозділів відповідних Міністерств та відомств для формування довідок щодо грошового забезпечення силовиків. Зокрема, списки, подані до Ліквідаційної комісії УМВС. Після отримання відповідних довідок про розмір грошового забезпечення, управлінням Пенсійного фонду області у найкоротші терміни буде забезпечено проведення перерахунків пенсій пенсіонерам – силовикам. Тому особисто звертатися військовим пенсіонерам до Пенсійного фонду не потрібно.
Ветерани мали можливість поставити свої запитання і отримали на них вичерпні кваліфіковані відповіді та тематичні інформаційні буклети.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь