ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Нарада керівників дошкільних, позашкільних та загальноосвітніх навчальних закладів району

Дата: 28.11.2016 15:53
Кількість переглядів: 330

Фото без опису

25.11.2016 року в актовій залі Тульчинської районної ради освітянську нараду розпочав начальник відділу освіти Митрицан М.М., який поінформував присутніх про проведення військового обліку в навчальних закладах району. Очільник освіти району акцентував увагу на виконанні районних програм: «Шкільний автобус», «Освіта Тульчинщини».

Про формування звітів у Державній інформаційній системі освіти ознайомив головний спеціаліст відділу освіти Камінський В.В.

Про проведення районного конкурсу «Учитель року» керівників загальноосвітніх навчальних закладів поінформувала завідувачка методичним кабінетом Фурман В.Л. Вона ознайомила присутніх з попередніми висновками комісії Департаменту освіти і науки Вінницької ОДА щодо ведення шкільної документації та відображення в ній стану викладання та якості навчальних досягнень школярів з фізики у Тульчинській ЗШ І-ІІІ ст. №1, НВК ЗШ І-ІІІ ст.. №3-гімназії, Кирнасівській ЗШ І-ІІІ ст..

Головний спеціаліст відділу освіти Поваляєва А.А. довела до відома керівників інформацію про участь школярів району у конкурсах ,акціях милосердя. Алла Анатоліївна поінформувала про виконання Концепції національно-патріотичного виховання у ЗНЗ району та про відзначення знаменних та пам’ятних дат історії України.

Соціальний педагог відділу освіти Боєва С.П. ознайомила присутніх про проведення моніторингу організації превентивного виховання у ЗНЗ району. Вона розповіла про стан правопорушень, злочинності, вживання алкогольних напоїв, тютюнопаління серед учнів шкіл за 10 місяців 2016 року.

Після завершення наради освітяни району були присутні на форумі: «Децентралізація на Вінниччині: кроки реформ» за участю голови обласної державної адміністрації В. Коровія та керівників Департаментів Вінницької ОДА.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь