ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Народний депутат М.Джига: пріоритети села і міста

Дата: 27.11.2013 10:57
Кількість переглядів: 466

Фото без опису

26 листопада 2013 року свій черговий візит в район народний депутат України Микола Васильович Джига розпочав з села Тиманівки. Там його зустріли перший заступник голови райдержадміністрації Віталій Іванович Побережник, заступник голови райдержадміністрації Марія Іванівна Колібабчук, представники відділу освіти і районних ЗМІ, сільської ради і громадськості села, гостинний учнівсько-педагогічний колектив Тиманівської ЗШ І-ІІІ ступенів на чолі з директором Тамілою Атабаєвою. Супутниками М.Джиги на цей раз, окрім помічників, були відомі українські поети і громадські діячі Ніна Гнатюк і Петро Перебийніс.
Зустріч була цікавою і змістовною, адже, з нагоди 200-річчя з дня народження Т.Г.Шевченка депутат і письменники подарували всім майбутнім випускникам школи 2014 року сучасні видання «Кобзаря», а школі – багато художньої літератури і телевізор. У своїх виступах М.Джига підкреслив, що модернізована сільська школа та її діти – це майбутнє держави, П.Перебийніс розкрив усі грані всесвітнього феномену Тараса Шевченка, Н.Гнатюк з гордістю призналася, що є лауреатом премії імені П.Желюка (відомого в минулому голову колгоспу с. Тиманівки, двічі Героя Соціалістичного праці), поділилася здобутками і планами письменницьких заходів на Вінниччині.
Повернувшись до Тульчина, київські письменники поклали квіти до пам’ятника М.Леонтовичу, а народний депутат провів прийом громадян, де разом з керівництвом райдержадміністрації розглядалися різні соціальні питання, пропозиції, звернення громадян тощо.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь