ТУЛЬЧИНСЬКА РАЙОННА ВІЙСЬКОВА АДМІНІСТРАЦІЯ
Вінницька область
Логотип Diia Державний Герб України
gov.ua Державні сайти України
  Пошук

Наші земляки – учасники командно – штабних навчань "Весняний грім"

Дата: 25.03.2016 15:22
Кількість переглядів: 329

Фото без опису

З 24 березня на базі однієї з військових частин Вінницької області розпочалися стратегічні командно-штабні навчання під керівництвом Начальника Генерального штабу – Головнокомандувача Збройних Сил України. «Весняний грім - 2016», з практичним відмобілізуванням підрозділів територіальної оборони на навчальні збори. На проведення штабних навчань виділено майже один мільйон гривень з обласного бюджету. За ці кошти пошито обмундирування для учасників зборів, здійснюються транспортні перевезення особового складу та військового майна.
В навчаннях беруть участь близько 500 військовозобов’язаних громадян, мешканців Вінницької області, найкращі представники та патріоти Вінниччини які стоять на обліку у 28 районних та міських військових комісаріатах.
В їх числі – 32 військовозобов’язаних мешканців Тульчинщини. Серед них – голови територіальних громад району, державні службовці, члени Тульчинського районного громадського формування з охорони громадського порядку «Тульчинська районна народна самооборона», приватні підприємці,тощо.
Провести учасників зборів, які виявили бажання брати участь в навчанні, прийшли голова районної державної адміністрації Микола Підболячний, голова районної ради Олексій Авраменко, Тульчинський військовий комісар Дмитро Слободянюк.
В складній суспільно-політичній ситуації, що склалася в світі, агресією Російської федерації проти незалежної України подібні навчання мають велике значення для зміцнення обороноздатності нашої держави, відпрацювання практичних навичок особовим складом, бойового злагодження загонів територіальної оборони.
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису
Фото без опису

« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь